FOREVER ACTIVE PRO-B

FOREVER ACTIVE PRO-B

Za dodatna pitanja obratite nam se na 064 350 2 371 ili nam pišite na imejl: milenapetrovic50@gmail.com

Kupi proizvod

Kategorija:

Dajte podršku sistemu za varenje

KRATAK OSVRT

  • Probiotik pomaže u funkcionisanju zdravog sistema za varenje
  • Sposoban je da premosti stomačnu kiselinu i optimalno se rasprostrani u crevima
  • Sadrži 6 sinergističkih porodica bakterija
  • Preko 8 milijardi kolonija bakterija
  • Poboljšava imunitet
  • Porodice bakterija su zamrznute suvim putem zbog zaštite, efikasnosti i stabilnosti u trajanju
  • Bez soje i alergena

Dajte podršku vašem telu kao nikada ranije sa poslednjim naučnim dostignućima u novim, klinički dokazanim probiotskim porodicama bakterija. Osmišljen da podrži zdrav sistem za varenje, Forever Active Pro-B™ obuhvata FloraActive— opseg korisnih probiotskih porodica bakterija sa univerzitetske bolnice u Kopenhagenu, svetskom lideru u istraživanju u oblasti gastroenterologije.

Sa originalnom mešavinom 6 različitih porodica Forever Active Pro-B™ probiotik sadrži 8 milijardi kolonija bakterija po dozi. Ove porodice bakterija su istražene i selektovane na osnovu njihovih efekata, klinički dokazane da imaju mogućnost sinergističkog delovanja. Formula proizvoda takođe sadrži i prebiotska vlakna koja podržavaju probiotik tokom skladištenja, transporta i deponovanja u crevima. Prebiotici omogućuju idealnu sredinu za probiotike da deluju i napreduju. Odabrana prebiotska vlakna su fruktooligosaharidi kratkog lanca i poznata su da olakšavaju fermentaciju zdravih bakterija koje se koriste u formuli proizvoda Forever Active Pro-B™.

Dodali smo cink formuli proizvoda kako bismo osigurali još jedan vid podrške imunitetu. Studije su pokazale da cink pospešuje zdrav imunitet i metaboličke funkcije. Omogućite vašem organizmu naprednu podršku sistemu za varenje sa klinički dokazanim sastojcima u proizvodu  Forever Active Pro-B™!

Za dodatna pitanja obratite nam se na 064 350 2 371 ili nam pišite na imejl: milenapetrovic50@gmail.com

Scroll to Top