NAJBOLJE OD NAS

Kvalitet i efikasnost su na našoj strani

Mnogi proizvodi od aloje poseduju sertifikat Međunarodnog naučnog saveta za aloju (International Aloe Science Council- IASC) za čistoću i kvalitet. Važnost ove tvrdnje se ogleda u posvećenosti da se tržistu ponudi najbolje što priroda može da stvori i proizvede.

Naši najbolji proizvodi

Svet aloje - Milena Petrović | aloja, aloja proizvodi

Forever Aloe Vera Gel©

100% sterilisan i proizveden bez dodatih konzervansa, Forever Aloe Vera Gel®, potpomaže sistem za varenje I apsorpciju hranljivih sastojaka, sa visokim sadržajem vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju iscpljenosti

 

 

 

Forever Bright© Toothgel

Odličan je za decu, vegetarijance… za sve! Ovaj nežni proizvod bez fluora kombinuje u sebi aloe veru, pčelinji propolis, mentu I pepermint za prirodan ukus sa formulom za beljenje zuba. 

 

 

 

Aloe Vera Gelly

100% stabilizovan aloe vera gel omekšava i podmazuje osetljivu kožu. Za trenutno otklanjanje manjih iritacija na koži ovo je idealan proizvod za vaše kupatilo ili paket prve pomoći. Jednom kada ga nanesete, imaćete običaj da kažete aHHHHloe vera jer će osećaj stvarno biti dobar.

 

 

 

Forever Aloe Lips©

Neka vam usne postanu meke koristeći ovaj balsam koji lako staje u svaki džep. Ovaj proizvod u sebi sadrži jojobu, aloju i tri vrste voska da omekša i navlaži suve usne. Pogodan za korišćenje tokom cele godine.

 

 

 

CLEAN 9 Vanila

CLEAN 9 program vam može pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama. Ovaj efikasan, lak za upotrebu program čišćenja od 9 dana će vam pomoći da započnete transformaciju svog tela danas

 

 

 

Forever Royal Jelly®

Hrana za kraljeve. Pored vitalnosti i dugog života matice košnice, istraživanja su pokazala da matični mleč potpomaže funkcije mozga i imunog sistema.

Scroll to Top